ULTRA OMEGA-3 FISH OIL - 90 ДРАЖЕТА
Отстъпка: 23%

Стойност 60.00 лв.
26 бр.
Остава

До края на промоцията

Описание

Срок на годност: След ЮНИ 2019

Концентрираното рибено масло Ultra Omega-3 е източник на мастни киселини, извлечени от дълбоководни риби
Ultra Omega-3 представлява комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система и са средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Те са прекурсори на простагландините (група липидни физиологично активни вещества), които спомагат за понижаване на високото кръвно налягане, мигрени, главоболия, артрит и др.
 
Положителни ефекти от приема на Ultra Omega-3 рибеното масло
Ultra Omega-3 участва в редица положителни процеси за мозъка и нервната система, засилва паметта и допринася за здравето на сърцето, подвижността на ставите, участва в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на кръвната захар.
 
Суровината на в продуктите на NOW Foods е специално контролирана за наличието на опасни вещества и тежки метали като оловото.
 
В Ultra Omega-3 ще получите единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си.
По специална технология това масло се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.
 
Този продукт е с по-висока концентрация на мастните киселини обикновеното Omega 3 Fish Oil.
Ultra Omega-3 е от класа на свръхконцентратите, със съдържание на 75% активни мастни киселини, което го прави благоприятен избор, за хора с чувствителни стомаси и които искат да избегнат неприятния понякога послевкус на риба.
 
Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.
 

©2016-2018. ПРИМИУМ ВИТАМИНС ФРАНЦИЯ. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ