OMEGA-3 1000 МГ - 500 ДРАЖЕТА
Отстъпка: 26%

Стойност 84.00 лв.
49 бр.
Остава

До края на промоцията

Описание

Срок на годност: След ЮНИ 2019

Добавката Omega 3-6-9 регулира нивата на холестерола и подпомагат сърдечно-съдовата система
Противно на общите разбирания, хранителен режим, който цели изгаряне на излишните мазнини, не трябва да бъде напълно лишен от мазнини. Може да ограничите напълно приема на наситени мазнини (от сирене, масло, свинско месо), но задължително трябва да си набавяте необходимите за тялото Omega 3-6-9 (есенциални мастни киселини). Omega 3-6-9 мазнините са не само необходими за абсорбцията на мастно разтворимите витамини, но имат важна роля при производството на хормони и клетъчни компоненти.
 
Защо приемът на Омега 3-6-9 мастни киселини е важен за организма
Човешкото тяло може да произведе повечето мазнини от другите хранителни съставки (въглехидрати, протеини и мазнини), но има два типа мазнини, които не могат да бъдат произведени от тялото и трябва да се приемат чрез храната - това са Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Omega 3-6-9 подобряват действието на инсулина, увеличават употребата на кислород, откъдето следва по-голям аеробен капацитет и по-голямо изгаряне на мазнини.
 
Пълното отсъствието на Omega 3-6-9 от вашето меню може да доведе до сериозни разстройства в човешкия организъм
Това включва: намалени нива на някои хормони (тестостерон, адреналин, кортизон и др.), както и до повишено ниво на холестерол в кръвта.
 
Omega 3-6-9 на NOW Foods е формула, която набавя необходимото количество мастни киселини за деня.
 
Начин на употреба: 1-2 пъти дневно с храната.
 

©2016-2018. ПРИМИУМ ВИТАМИНС ФРАНЦИЯ. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ