FLAX OIL (HIGH LIGNAN) 1000 МГ - 250 ДРАЖЕТА
Отстъпка: 23%

Стойност 64.00 лв.
35 бр.
Остава

До края на промоцията

Описание

Срок на годност: След ЮНИ 2019

Flax Oil (High Lignan) - Ленено масло с високо съдържание на лигнини
Маслото от ленено семе е дар от природата, който се отличава с многобройните си ползи за човешкото тяло. То е отличен източник на здравословните омега-3 мастни киселини.
 
Flax Oil намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, спомага при борбата с артрита и сърдечно-съдови заболявания, както и съдържа големи количества лигнини – растителни химикали с антиракови и антивъзпалителни свойства. Също така спомага за възстановяване на тялото при стресови ситуации, намаля подкожните мазнини и действа тонизиращо.
 
Масло от Ленено Семе е с богато съдържание на витамини и минерали - цинк, желязо, магнезий, сяра, калций, фосфор, калий, манган, мед, кобалт, молибден, хром, никел, витамин Е и витамини от Б-комплекс. Масло от Ленено Семе от NOW Foods се пресова по специална технология и се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.
 
Каква е разликата между обикновеното ленено масло и това с високо съдържание на лигнини (High Lignan Flax Oil)
NOW - Flax Oil (High Lignan) осигурява на организма по-големи количества растителни химикали и лигнини, които са свързани директно с естрогена. Високата концентрация на лигнини прави продукта далеч по-потентен от обикновеното ленено масло на пазара.
 
Другото предимство на концентрираното ленено масло е по-високото съдържание на омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини в състава.
 
Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.
 

©2016-2018. ПРИМИУМ ВИТАМИНС ФРАНЦИЯ. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ