ACETYL L-CARNITINE POWDER - 85 ГР
Отстъпка: 29%

Стойност 97.00 лв.
43 бр.
Остава

До края на промоцията

Описание

Срок на годност: След ЮНИ 2019

Какво представлява Acetyl L-Carnitine
Acetyl L-Carnitine е производна съставка на Л-Карнитин, чиято роля в тялото е да участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и транспортиране на мазнини към митохондриите.Acetyl L-Carnitine се превръща в едно от най-изследваните съединения, поради свойствата си да забавя стареенето, особено по отношение дегенерацията на мозъка и нервната система.
 
Здравословни ползи от приемането на NOW - Acetyl L-Carnitine
Ежедневен прием на Acetyl L-Carnitine като добавка към хранителния режим, значително намалява развитието на болестта на Алцхаймер. Acetyl L-Carnitine спомага за облекчаване на депресивни състояния, както и други психични растройства. Acetyl L-Carnitine ограничава и намалява пораженията от т.н. ”кислороден глад”, усилва функцията на имунната система, стимулира антиоксидантните свойства на определени ензими, предпазва мембраните, забавя мозъчното стареене, спомага за предотвратяването на нервни заболявания свързани с диабет и ишиас, модулира хормоналните промени, породени от физически стрес, увеличава ефекта от действието на разклонените аминокиселини.
 
Нивата на Acetyl L-Carnitine намаляват значително с възрастта, поради което е необходим приемът му като хранителна добавка
 
Начин на употреба: Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.
 

©2016-2018. ПРИМИУМ ВИТАМИНС ФРАНЦИЯ. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ