BEE POLLEN 500 МГ - ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ

Код: NF2520

Рейтинг:
4/5

  • Категория: Имнунна Защита
  • Капсули: 100 капсули
  • Доза: 500 мг
  • Годно до: 06/2019

Информация за продукта

Изцяло натурална „супер храна” 
Най- висока концентрация на хранителни вещества 
Хранителен източник с най-висока чистота и концентрация 
 
Пчелен прашец (Bee Pollen) е фин прах, който съставя мъжкия елемент на цветето. Пчелите събират само най-чистия и качествен прашец, който след това бива смесен със нектара от растенията и слюнката на пчелата, за да се формира най-чистата, здравословна и богата на хранителни вещества храна, която съдържа най-необходимите елементи, изграждащи човешкото тяло. Пчелен прашец (Bee Pollen) доставя витамини, аминокиселини, минерали и ензими с висока концентрация и биоактивност. 
 
Една чаена лъжичка прашец съдържа приблизително 2.5 милиарда зрънца, всяко от които има способност да възпроизведе точния вид, което представя. 
 
Прашецът, събиран от пчелите е много по-висококачествен, отколкото ако се извлече директно от растенията. Причината е, че пчелите са изключително избирателни и селектират най-качествения прашец от милиони зрънца. Пчелите събират тези зрънца от прашеца на цветята, които са най-богати на нутриенти. След което този прашец се слепва с течност, произвеждана от стомаха на пчелата, която го слепва между краката си и го пренася до гнездото. 
 
NOW Foods представят продукта Bee Pollen, който Ви предоставя този изключителен дар на природата в неподправен вид. Bee Pollen повишава жизнения тонус, подобрява здравето на организма и е точно тази „супер храна”, от която се нуждае вашето тяло. 
 
Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно с храната.