0

IRON COMPLEX (ЖЕЛЯЗО) - 100 ТАБЛЕТКИ

Код: NF1440

Рейтинг:
4/5

  • Категория: Витамини
  • Капсули: 100 табл.
  • Доза: 1 табл. дневно
  • Годно до: 06/2019

Информация за продукта

Iron Complex съдържа бленд от минерали, витамини и билки, които спомагат за формирането на червените кръвни телца в тялото.
Желязото е ключов минерал за формирането на червените кръвни телца и сложното белтъчно съединение хемоглобин, който е отговорен за пренасянето на кислород от белите дробове към всички тъкани в организма, както и за миоглобина, отговорен за преноса на кислород до сърцето и скелетните мускули.
 
Дефицитът на Желязо може до доведе до анемия - състояние, при което съдържанието на червени кръвни клетки е недостатъчно. Желязо - Iron Complex играе роля и в други жизненоважни процеси в организма – енергийния метаболизъм, продукцията на невротрансмитери (серотонин и допамин), подпомага функцията на имунната система и синтезата на колаген.
 
Какви са ползите от приема на формулата Iron Complex
Жените в менструация имат най-високи нужди за желязо. Към продукта са добавени и екстракти от билки като Донг Куай и червена малина, които улесняват сиптомите на менопаузата като горещи вълни и нощно потене, както и витамини, които действат синергистично и увеличават усвояването на Iron Complex.
 
Начин на употреба: една таблетка дневно с храната.