0

Prostate Support - 90 ДРАЖЕТА

Код: NOW-3340

Рейтинг:
4/5

  • Категория: Амино Киселини
  • Капсули:
  • Доза:
  • Годно до: 06/2019

Информация за продукта

КАК ДЕЙСТВА ДОБАВКАТА ЗА ПРОСТАТАТА? 

Добавка за простатата от Now Foods на добра цена действа изключително благоприятно върху простатната жлеза, като възпрепятства поява на възпалителни процеси и спомага за нейното здраве.

КАКВО ЗНАЕМ ЗА ПРОСТАТАТА?

Простатата е жлеза от мъжката репродуктивна система и с напредване на възрастта много от мъжете страдат от увеличаване на простатата. Възпаленията се изразяват в болки в долната част на кръста, болки при уриниране, както и кръв в урината през нощта. Доброкачественото уголемяване на простатната жлеза е доста срещано, особено при мъже в напреднала възраст. ¼ от мъжете на 70 год. и на 80 год. могат да развият тежки симптоми, като затруднено и често уриниране и чувство за непълно изпразване на мехура. 

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ОПЛАКВАНИЯ СА: 
 
Слаба струя при уриниранеДобавка за простатата понижава холестерола, използва се за лечение на цистит, артрит и нарушен сексуален живот
Редовно уриниране
Нарушен сексуален живот
Болезнено и трудно уриниране
Нощни позиви
 

НАЙ-ЧЕСТИ ЗАБОЛЯВАНИЯ:

Доброкачествено нарастване на простатната жлеза – нарича се още ДПХ или доброкачествена простатна хиперплазия, която засяга всеки втори мъж над 50 годишна възраст.
Възпаление на простатата – възпалителният процес се нарича простатит и се облагодетелства от неизтеклата от пикочните пътища урина.
Ракът на простатата се среща все по рядко от ДПХ, като в началото протича без всякакви симптоми.
 
 
Начин на употреба: Като хранителна добавка (особено при мъжете), приемайте по 2 дражета от 1 до 2 пъти дневно с храна.