0

VITAMIN C-500 + ШИПКА - 100 ТАБЛЕТКИ

Код: NF0670

Рейтинг:
4/5

  • Категория: Витамини
  • Капсули: 100 табл.
  • Доза: 1 табл.
  • Годно до: 06/2019

Информация за продукта

За да бъдете здрави през цялата година, трябва да засилите съпротивителните сили на тялото си. Нужно е да го направите устойчиво срещу вируси и настинки. За тази цел е необходим здравословен начин на живот и правилно хранене, което в наши дни никак не е лесно. Ето защо, Ви препоръчваме да опитате продукта Vitamin C 500 mg with Rose Hips  на Haya Labs. Този продукт ще Ви помогне да укрепнете организма си и да бъдете по-здрави. High Potency Vitamin C 500 mg with Rose Hips съдържа високо потентен витамин С и добавена шипка, повишаваща допълнително ефикасността на продукта.
 
Действие на Vitamin C 500 mg with Rose Hips:
 
Стимулира имунната система
Оказва антиоксидантна защита
Повишава жизнеността и тонуса
Подобрява функциите на нервната система
Поддържа здравето на сърдечно – съдовата система
Предпазва от вируси и настинки
 
Витамин С е от съществено значение за имунитетета, а също така за производството на колаген, който е основен структурен протеин, намиращ се в съединителната тъкан. Витамин С стимулира имунната Ви система и прави тялото Ви по-устойчиво на инфекции. Освен това, благодарение на витамин С, ще имате здрави зъби, кости и венци, а тялото Ви ще бъде в състояние да се възстановява много бързо. Освен че Ви помага в  борбата срещу бактерии, вируси и инфекции, витамин С също така действа като антихистамин, който намалява ефекта на обикновената настинка, която включва запушен нос, болки и възпаление.
 
Витамин С има много ползи за здравето-той е мощен антиоксидант и защитник на клетките и тъканите в човешкото тяло. Този витамин може да подобри цялостното си здравословно състояние. Много е необходим по време на силен стрес, защото тогава съпротивителните сили на организма значително спадат. Формулата на Vitamin C 500 mg with Rose Hips е подходяща за лица, търсещи източник на високо потентен  витамин С. И тъй като той  работи по-добре в комбинация с други хранителни вещества, продукта е обогатен с шипка.
 
Шипките  са естествен източник на витамин C и са били използвани във Великобритания по време на Втората световна война, за да се предотврати скорбут по време на недостиг на цитрусови плодове. В действителност, шипката  съдържат значително повече витамин С от цитрусовите плодове, а също и   биофлавоноиди. Шипката е добавена във формулата на Vitamin C 500 mg with Rose Hips, за да ускори усвояването на витамин С, и да направи продукта още по-ефективен.
 
Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка на ден след хранене.