0

Thyroid Energy - 90 Капсули

Код: NOW-3368

Рейтинг:
4/5

  • Категория:
  • Капсули:
  • Доза:
  • Годно до: 06/2019

Информация за продукта

Thyroid Energy е формула, която подпомага дейността на щитовидната жлеза


Thyroid Energy съдържа минерала йод и аминокиселината тирозин, които са две основни съставки на хормоните на щитовидната жлеза.


Включени са минералите селен, цинк и мед, които са мощни антиоксиданти, и витамините B6, B12 и фолиева киселина.


Селенът играе ключова роля в образуването на хормона на щитовидната жлеза тироксин, а цинкът е важен за производството на всички хормони и техния баланс в организма.
Тироксинът в Thyroid Energy е отговорен за нормалното темпо на метаболизма и горенето на мазнини, както и за доброто настроение, паметта и трупането на мускулна маса.
Билката гугул, водораслото келп и ирландският мъх директно стимулират секрецията на тироксин от щитовидната жлеза. От своя страна добавената в Thyroid Energy Ашваганда редуцира секрецията на катаболния хормон кортизол, който увеличава трупането на подкожни мазнини и загубата на мускулна маса и сила.

Хранителната добавка Thyroid Energy е идеален за хора със смущения в метаболизма на мазнините и функцията на щитовидната жлезаНачин на употреба: Две дози дневно - на празен стомах или преди храненията. При поява на дразнене в стомаха да се употребява с храна.